Verificare Bilet Casa Pariurilor

Afla rapid dacă ai bilet câștigător la pariuri sportive prin Verificare Bilet Casa Pariurilor. La aceasta agenție de pariuri poți sa controlezi biletul la pariuri plasat, atât online si cât si in agenții. Dacă ai in gând „vreau sa fac verificare bilet casa pariurilor” aici o sa găsești toate informațiile necesare.

Verificare bilet Casa Pariurilor Online in 5 pași

Dacă ai plasat un bilet la Casa Pariurilor si vrei sa controlezi rezultate pariuri, urmează următorii pași:

 1. Accesează Site Casa Pariurilor
 2. Efectuează Login in cont jucător
 3. Intra in secțiune „Sport” > „Verificare Bilet Casa Pariurilor”
 4. Introdu cod scurt bilet Casa Pariurilor (număr 16 cifre si cod 4 cifre)
 5. Apasă „Verifica”

Nu uita sa ai la îndemână cod bilet înainte de a controla, pentru a afla rapid dacă ai un bilet câștigător sau necâștigător.

150 rotiri FARA DEPUNERE + 600 rotiri la depunere ( Cod: IULIE750)

Nu uita sa folosesti cod bonus!

Nota 5 / 5. Voturi: 1

 1. Deschide cont la Betano aici, folosind codul IULIE750.
 2. Primesti 75 rotiri gratuite fara depunere dupa inregistrare si inca 75 rotiri fara depunere dupa verificarea contului.
 3. Primesti intre 300 si 600 rotiri extra la prima depunere dupa cum urmeaza:
  – 300 rotiri gratuite extra daca depui 100 lei.
  – 600 rotiri gratuite extra daca depui 200 lei.

Verificare bilet Casa Pariurilor plasat in Agenție

In cazul in care preferi sa joci in agenția Casa Pariurilor verificarea biletului se va face foarte simplu. Spune-i casierului codul de pe biletul tău iar el va controla imediat in sistem dacă biletul este sau nu câștigător. Dacă nu ai posibilitatea sa ajungi la cel mai apropriat punct Casa Pariurilor poți sa controlezi bilet plasat in agenție direct din aplicație sau browser.

Intra pe casapariurilor.ro, si da click in partea din dreapta/sus pe butonul reprezentat de simbol „cod QR”. Introdu cod bilet si verifica instant rezultatele la pariuri sportive de pe biletul tău.

Când vine vorba de agenții stradale, Casa Pariurilor se lauda cu peste 700 de sucursale in toată țara. Fiind o agenție cu vechime oferă clienților săi toate condițiile pentru a verifica bilete atât in mediul online cât si in agenții fizice. Modul de verificare al biletelor se aseamănă mult cu cel de la Fortuna sau chiar de la titanul Superbet.

verificare bilet casa pariurilor

Casa Pariurilor verificare bilet live

Când joci la pariuri live este necesar sa poți sa verifica biletul plasat cu rapiditate. Casa Pariurilor ne pune la dispoziție in secțiune “Rezultate posibilitatea de a controla status bilet”. Poți controla orice rezultat in funcție de Data, după Sport si prin Căutare. Introdu detaliile necesare si afla instant in ce punct te afli cu rezultatele.

verificare bilete casa pariurilor

Casa Pariurilor rezultate verificare bilet

Rezultatele pot fi verificate rapid direct din contul tău de jucător in secțiunea „Bilete”. Acolo ai toate biletele pariate de tine, aranjate cronologic. Casa Pariurilor iti pune  la dispoziție și filtre prin care-ți poți ușura munca. Caută-l rapid pe cel care te interesează și uite așa ai reușit să vezi dacă ai câștigat sau nu în mai puțin de un minut de la logarea în cont.

Pe langa acest lucru vei avea posibilitatea sa vezi in secțiunea „Rezultate”, în dreptul evenimentelor, atât scorul final, cât și pronosticurile corecte asociate cu rezultatul. Această secțiune e divizată în 3 părți, astfel, sporturi, live și loto.

Verifica bilet Casa Pariurilor in Aplicație APK

Aplicația Casa Pariurilor este una ultra moderna ce ne permite sa avem o experiență mult mai plăcută când jucam la pariuri sportive. Descarcă Aplicația Casa Pariurilor pe Android sau iOS si joaca in secțiunea Sport sau Jocuri. La pariuri sportive vei avea posibilitatea de a folosi Cote Mărite, Pariu Șansă, Cashou, Live Streaming. Opțiunea de verificare a biletului este disponibilă atât pe aplicație cât si pe browser. Plasează pariuri din aplicația Casa Pariurilor, controlează status bilet si retrage direct pe card dacă ai câștigat!

aplicatie apk casa pariurilor

Casa Pariurilor Oferta

La Casa Pariurilor o sa găsești una dintre cele mai mari oferte de pariere de pe piața. Pasionații de pariuri sportive pot paria pe fotbal, tenis si multe altele. In ultimii ani au adăugat in propria oferta si posibilitatea de a paria pe MMA, Politica si chiar jocuri precum Șah. Controlează in partea din stânga dând click pe secțiunea „Sport” si vezi orice tip de pariu disponibil in oferta. Casa Pariurilor se clasează in top case de pariuri datorită unei oferte ce mulțumește orice tip de jucător.

Casa Pariurilor rezultate loto si verificare bilet

Dacă ești un fan jocurilor de noroc precum Loto, suntem siguri ca te vei distra de minune pe aceasta platforma. Casa Pariurilor are in portofoliu orice tip de loterie disponibil in România. Pe platforma poți controla in timp real toate extragerile loto si poți verifica rezultate extrem de rapid. Tot ce va trebui sa faci este sa intri in secțiunea „Loto” si sa controlezi dacă ai avut un bilet plasat a fost câștigător!