Verificare Bilet Excelbet Pariuri Sportive

Ți-ai plasat un bilet Excelbet și nu ai idee cum să procedezi în privința verificării? Toate informațiile utile despre procedura de verificare bilet Excelbet te așteaptă în următoarele rânduri. E cel puțin interesant de aflat pentru că este una din agențiile care nu s-au bucurat de o reputație foarte ridicată. Totuși, în ciuda popularității scăzute, comparativ cu agențiile de pariuri cu renume, Excelbet poate deveni orcând o revelație pe această jocurilor de noroc. 

150 rotiri FARA DEPUNERE + 600 rotiri la depunere ( Cod: IULIE750)

Nu uita sa folosesti cod bonus!

Nota 5 / 5. Voturi: 1

 1. Deschide cont la Betano aici, folosind codul IULIE750.
 2. Primesti 75 rotiri gratuite fara depunere dupa inregistrare si inca 75 rotiri fara depunere dupa verificarea contului.
 3. Primesti intre 300 si 600 rotiri extra la prima depunere dupa cum urmeaza:
  – 300 rotiri gratuite extra daca depui 100 lei.
  – 600 rotiri gratuite extra daca depui 200 lei.

Cum Verifici Bilet Pariuri Excelbet Online

Aici împărțim în două tehnicile de verificare. Una constă în efectuarea verificării biletului dacă ai un cont crea pe excelbet.ro și cea de-a doua e destinată celor ce pariază în agenții și doresc să verifice statusul biletului pe site.

Începem cu varianta în care ai pariat într-o agenție și vrei să te ajuți de site pentru a afla deznodământul biletului. În primă fază, accesează excelbet.ro. Vei vedea că ai două variante, mai precis, Excelbet pune la dispoziția clienților două platforme separate pentru oferta din agenții și de cealaltă parte, pentru oferta online în cadrul căreia jucătorii se pot înregistra.

Apasă pe butonul cu font albastru numit „Pariază”. În partea din stânga e poziționat meniul principal, iar fix sub acesta ai două căsuțe în care poți introduce seria biletului și codul de verificare scrise pe bilet. Completează câmpul dorit, la libera alegere. Apasă pe butonul Verifică Pariul, poziționat chiar sub cele două căsuțe. Exact acolo ai și funcția de memorare a biletului. Trebuie doar să bifezi căsuța liberă destinată acestei opțiuni.

În altă oridine de idei, pe font portocaliu, ai butonul „Vreau bonus online”. Dă-i click pe el pentru a fi redirceționat către platforma online pe care-ți poți face cont. Poți observa că Excelbet vine în întâmpinarea noilor jucători cu bonus de bun venit pentru parea de pariuri sportive și pentru cei ce preferă cazinoul online.

Pașii pentru Excelbet Verificare Bilet Excelbet Pariuri in cont sunt:

 • Conectează-te în propriul tău cont
 • Accesează-ți profilul din secțiunea dreapta sus
 • istoric de pariere
 • Alege-ți biletul de interes
 • Statusul său va fi afișat și totodată și individual, al fiecărui eveniment

Pe lângă această variantă la îndemâna oricărui jucător ce deține un cont activ, mai poți accesa secțiunea de rezultate și rezultate live pentru a vizualiza scorul evenimentelor pe care ai pronosticat. E valabil atât pentru cei ce au cont, cât și pentru cei ce accesează platforma fără să se conecteze.

verificare bilet Excelbet

Verificare Bilet Excelbet in Agenție Stradală

La Excelbet te poți baza pe sprijinul angajaților pentru a te ajuta cu verificarea statusului biletului cu codul de verificare sau direct prin efectuarea scanării. Întotdeauna Excelbet a oferit o asistenta incredibila când vine vorba de tratament clienți. Orice anganajat este format pentru a te ajuta cu orice problema sau dubiu despre pariuri sportive sau jocuri de noroc. Excelbet bilet scanare poate fi făcut foarte simplu de cine este in spatele la tejghea! Tot ce va trebui sa faci este sa prezinți bilet pariuri sportive plasat la Excelbet iar verificarea biletului va fi făcută rapid prin cod bilet, sau cum spuneam mai devreme prin scanarea acestuia. Sistemele lor sunt rapide si vei afla instant dacă ai fost sau nu inspirat in alegerea evenimentelor sportive la pariuri. Putem spune ca aceasta agentie are chestii in comun cu verificare bilet Superbet.

Ce trebuie sa știi despre Excelbet Pariuri Sportive

Excelbet s-a numit Skybets până acum câțiva ani și de foarte puțin timp au reușit să se extingă și-n online. Cu toate că și-au creat o platformă destul de recent, aceștia funcționează pe piața pariurilor din România de peste 15 ani. Putem să-i punem în aceeași categorie cu Totalbet, o altă casă de pariuri care a funcționat peste un deceniu doar prin agențiile offline.

De cele mai multe ori vei putea întâlni o agenție Excelbet în spațiul rural, dar cu siguranță schimbarea pe care au decis s-o facă cu privire la extinderea în mediul online le va prinde foarte bine. Noi preconizăm o evoluție rapidă a acestora și considerăm că site-ul în sine e un argument solid. N-arată deloc rău, ba din contră, iar oferta de pariuri sportive este foarte bună. Sigur, au și minusuri, dar printre numeroasele avantaje se numără și procesul de verificare bilet Excelbet ce poate fi efectuat la agențiile stradale, mai nou pe site chiar și direct din noua aplicație a acestora.

Oferta Pariuri Excelbet Azi

La Excelbet o sa găsești întotdeauna printre cele mai bune oferte când vine vorba de pariuri sportive. Prin Oferta Zilei ai acces rapid la evenimente ce se vor disputa in următoarele ore. In cazul in care vrei sa plasezi pariuri pe meciuri ce se vor disputa in zile diferite, va fi îndeajuns sa intri in secțiunea „Oferta pariuri pe Zile”. La Excebet ai la dispoziție o mulțime de sporturi începând de la fotbal pana la snooker, unde iti poți încerca norocul. Platforma actuala este ultra moderna si mult mai diferită de Excelbet site vechi. Pe noua platforma o sa găsești orice ai nevoie legat de pariuri si vei avea cu siguranță o experiență plăcută. După ce ai plasat pariuri sportive vei putea sa descoperi foarte rapid rezultate sport in secțiunea de verificare bilet Excelbet pariuri.

De ce sa deschid un cont online la Excelbet?

 • Acces la toate serviciile Excelbet: Prin crearea unui cont online la Excelbet, poți accesa toate serviciile disponibile oferite de operatorul de pariuri sportive, inclusiv plasarea pariurilor, verificarea biletelor de pariuri sportive si loterie (Loto)
 • Bonusuri fără depunere, Rotiri Gratuite si Promoții exclusive: Exces. Excelbet ne propune o mulțime de promoții de care jucătorii noi se pot bucura jucând gratuit. Dacă nu este o promoție bonus la depunere, atunci vei putea juca gratis fără a cheltui din banii proprii. Oferte gratuite sunt mereu căutate de jucătorii de jocuri de noroc ce vor sa isi deschidă conturi noi. Excelbet bonus fara depunere si Excelbet rotiri gratuite sunt cele mai folosite in momentul de fata pentru inregistratii noi
 • Informații despre bilete si verificarea acestora : Pe lângă plasarea pariurilor, un cont online la Excelbet oferă acces la o gamă largă de informații și statistici despre sporturile incluse pe platformă precum fotbal, tenis, si multe altele. Statistici utile despre loto la Excelbet pot fi controlate rapid in secțiunea dedicata loteriei.
 • Funcții utile: Un cont online la Excelbet îți permite să pariezi și să verifici biletele oricând și de oriunde dorești, astfel încât să poți profita de oportunități de pariere în timp real, indiferent de unde te afli. Un jucător profesionist are nevoie de statistici si rapiditatea platformei. Excelbet excelează in acest aspect oferind un produs de nivel înalt.

Excelbet 1999 a fost cu siguranță extrem de cunoscut de jucatori in trecut, insa acum se vor obișnui cu noua platforma mult mai moderna. Excelbet a reușit sa dezvolte chiar si aplicație apk pentru site pentru a face accesul jucătorilor pe platforma cât mai ușor.

Pentru a profita de o oferta cu bonus fără depunere Excelbet tot ce va trebui sa faci este sa accesezi site si sa vezi oferta valabilă pentru jucătorii noi. Aceasta casa de pariuri schimba des oferta bonus fără depunere așa ca va trebui sa profiți de aceasta cât mai repede!

Majoritatea jucătorilor aleg sa verifice rezultatele pe un site extern cum ar fi Flashscore, noi insa recomandam sa urmăriți ghidul nostru de verificare bilet Excelbet direct la ei pe site.

Scanare bilet Excelbet se va face doar in cadrul unei agenții stradale deținută de aceasta casa de pariuri. Deplaseaza-te in cel mai apropriat punct Excelbet si verifica bilet pariuri.

In cazul in care este valabilă o oferta de acest tip, orice cont nou poate profita de rotiri gratuite, dacă se respecta termeni si condiții.