Verificare bilet Get’s Bet 2023

Ai plasat un bilet Gets Bet Online sau in Agenție si vrei sa știi status bilet? Aici vei afla tot ce trebuie sa știi despre procesul de verificare bilet Get’s Bet! Am pregătit pentru voi un ghid util despre una dintre cele mai recunoscute case de pariuri online din România.

Gets Bet face parte din categoria caselor de pariuri sigure, fiind in posesia licenței ONJN L117310W00815. Gets Bet se lauda cu un număr mare de agenții fizice disponibile pe teritoriul României. In ultimii ani a început sa se concentreze si pe partea de online dezvoltând un site excelent, ce face experiență de joc mult mai plăcută.

Dacă alegi sa joci la Gets Bet o sa ai posibilitatea de a controla status bilet pariuri online dar si cele plasate la agenții stradale. Trebuie considerat acest aspect deoarece nu toate casele de pariuri ne permit sa verificam bilete in moduri diferite.

150 rotiri FARA DEPUNERE + 600 rotiri la depunere ( Cod: IULIE750)

Nu uita sa folosesti cod bonus!

Nota 5 / 5. Voturi: 1

 1. Deschide cont la Betano aici, folosind codul IULIE750.
 2. Primesti 75 rotiri gratuite fara depunere dupa inregistrare si inca 75 rotiri fara depunere dupa verificarea contului.
 3. Primesti intre 300 si 600 rotiri extra la prima depunere dupa cum urmeaza:
  – 300 rotiri gratuite extra daca depui 100 lei.
  – 600 rotiri gratuite extra daca depui 200 lei.

Cum se fac verificare bilet Get’s Bet Online?

Pentru a verifica bilet Get’s Bet trebuie sa ai deschis un cont de joc si sa fi plasat pariuri sportive. Vezi care sunt cei 5 pași de parcurs pentru verificare bilete Get’s Bet:

 1. Accesează https://m.getsbet.ro/
 2. Apasă pe „Pariază Online”
 3. Conectează-te cu Username si Parola
 4. Intra pe „Contul Meu” in dreapta sus
 5. Apasă pe Istoric Pariere

In ultima secțiune „Istoric Pariere” o sa ai posibilitatea sa vezi Pariuri Deschise, Istoric Pariuri si Istoric Cazinou. Nu uita ca la aceasta casa de pariuri o sa poți juca profitând de promoții gratuite precum Freebet, FullBet, Bonusuri fără depunere sau un pachet de bun venit.

Istoricul de pariuri poate fi controlat doar pe ultimele 3 zile, 7 zile, ultima luna, 2 luni, 3 luni si cea pe interval de timp. Ultima varianta este cu siguranță cea mai folosita când un jucător va alege sa facă verificarea bilet Getsbet.

verificare bilet get's bet online

Cum verific bilet Get’s Bet plasat in Agenție Stradală?

Pentru jucătorii ce au jucat la pariuri sportive la o agenție fizica Get’s Bet, pot controla de oriunde status bilet plasat online urmând acești pasi:

 1. Intra pe https://m.getsbet.ro/
 2. Apasă pe „Pariază in Agenții
 3. Click in dreapta sus pe simbol „Verifica Bilet”
 4. Introdu număr Bilet plasat in Agenție
 5. Vezi dacă ai câștigat!

In aceasta secțiune pe langa status bilet pariuri o sa ai disponibilă si secțiunea Loto, unde poți verifica toate variantele jucate in Agenția Gets Bet. Pentru a duce la capăt verificare bilet Get’s Bet va trebui sa ai la îndemână cod bilet si sa îl introduci in secțiunea dedicata. Codul Biletului plasat in Agenție se va regăsi pe bilet chiar deasupra pariurilor plasate. Vei afla instant dacă norocul a fost de partea ta sau nu, doar cu acest cod.

In cazul in care nu poți face verificare bilet Get’s Bet online, te poți deplasa la cea mai apropriata locație Get’s Bet. Prezintă biletul la casier, iar el va face in scurt timp verificarea pentru tine si iti va spune rezultatul biletelor plasate.

verificare bilet get's bet plasat in agentie

De ce sa faci verificare bilet Get’s bet live sport?

Platforma de pariere de la Gets Bet funcționează perfect când vine vorba de pariuri sportive live. Știm cu toții cat de important este sa putem plasa pariuri rapid la care am ales sa ne încercăm norocul. După ce am plasat pariuri o sa avem întotdeauna in dreapta deschisa secțiunea ce ne arata toate pariurile deschise si putem avea mereu sub atenția noastră status bilet. O sa putem controla in timp real dacă am reușit sa câștigăm la pariuri live la Gets Bet.

verificare bilet get's bet live sport

Oferta de pariere la Get’s Bet

Pentru cine intra in contact pentru prima data cu aceasta casa de pariuri trebuie sa știe ca va fi plăcut surprins dacă se va înregistra. La Gets Bet vei avea posibilitatea sa pariezi pe orice sport disponibil pe piața. Dacă facem o comparație cu restul caselor de pariuri din România putem spune ca Gets Bet nu are nimic de invidiat.

Pe langa pariurile clasice pe fotbal, basket, tenis o sa întâlnim si variante noi de pariere. Fiindcă in ultimii ani au luat amploare si alte sporturi, aceasta casa de pariuri a ales sa introducă in portofoliu si pariuri pe e-sports, politica si jocuri pc (Valorant, Rainbowsix, Call of Duty). 

Aceasta casa de pariuri se aseamănă mult cu rivalii de la Fortuna, Stanleybet, Casa Pariurilor când vine vorba de oferte de pariere si modalitatea de verificare bilete plasate online sau in Agenție.

Verificare rezultate Get’s Bet

Pentru jucătorii ce pariază in agenții stradale echipa Get’s Bet a pus la dispoziție secțiunea „Rezultate” ce permite controlul evenimentelor ce s-au terminat. Selectează in stânga data si alege sportul sau chiar evenimentul la care vrei sa știi rezultatul final. Dacă ai la îndemână cod la evenimentul de care ești interesat îl poți introduce in căsuța de dedicata, aflând imediat rezultatul final. Aceasta este o modalitate rapida de verificare a biletelor plasate in agenții. Au fost transferate pe platforma online acele liste lungi ce le regăsim in orice agenție stradala, unde verificam manual dacă am câștigat la pariuri.

verificare bilete rezultate get's bet