Verificare Bilet Superbet 2023

Ai plasat biletul în agenție sau online, iar acum vrei să treci prin verificare bilet Superbet. Noi îți arătăm cum e cel mai simplu să faci asta, prin pași extrem de intuitivi. Ai la dispoziție peste 1.000 de săli pe întreg teritoriul României (probabil cea mai extinsă rețea națională) și un site extrem de bine pus la punct. Intuitiv, rapid, care pune versiunea mobilă în prim plan.

Verificarea biletelor Superbet nu a fost niciodată mai simplă și vei vedea în continuare acest lucru. Nu doar tichetele de pariuri pot trece prin Super Bet verificare, ci și cupoanele de loterii internaționale și de Lucky Six, cea mai populară loterie virtuală. Nu același lucru se poate spune despre sloturile casino și despre rundele de ruletă și de blackjack.

Vom lua pe rând verificare bilet la Superbet online și în agenții. Vom discuta și despre cum verifici rezultatele meciurilor care te interesează și pe care ai pariat live sau prematch. Nu uita nici de faptul că Superbet status bilet înseamnă și multe transmisii live pe streaming. Ești în direct în orice clipă cu meciurile care contează și cu care faci diferența pe verde. Fotbal, tenis, bachet, handbal, volei. Tu alegi. Să le luăm pe rând și să descoperim împreună procesul Superbet rezultate bilet.

150 rotiri FARA DEPUNERE + 600 rotiri la depunere ( Cod: IULIE750)

Nu uita sa folosesti cod bonus!

Nota 5 / 5. Voturi: 1

 1. Deschide cont la Betano aici, folosind codul IULIE750.
 2. Primesti 75 rotiri gratuite fara depunere dupa inregistrare si inca 75 rotiri fara depunere dupa verificarea contului.
 3. Primesti intre 300 si 600 rotiri extra la prima depunere dupa cum urmeaza:
  – 300 rotiri gratuite extra daca depui 100 lei.
  – 600 rotiri gratuite extra daca depui 200 lei.

Situații în care poți fi cu Superbet verificare bilet

 • Poți avea un bilet multiplu cu toate selecțiile câștigătoare. Acestea pot fi live sau prematch sau o combinație între cele două;
 • Există posibilitatea unui multiplicator cu selecții pierdute, caz în care întreg combo-ul va fi lost. În această situație, Superbet verificare nu-și mai are neapărat rostul, asta dacă nu cumva ai încercat să joci sisteme mai complicate;
 • Poți să te afli în situația unor tichete single (live sau prematch) câștigătoare sau pierzătoare. În acest caz, îți va tot mai simplu să găsești cod bilet Superbet;
 • Nu în ultimul rând, e posibil să fi uitat de ora de începere a unui anumit meci și să constați că acesta se va juca a doua sau a treia zi. În acest caz, selecția ta nu va fi nici roșie, nici verde. Meciurile ce urmează să se dispute pot fi pe același bilet cu cele care au primit deja statusul de WON.

În oricare dintre aceste cazuri te-ai afla, ghidul nostru te ajută să treci mai ușor peste verificare bilet Superbet. Începem cu un control bilet Superbet din agenții. Pe lângă varianta clasică de a merge la casieria de lângă bloc sau casă, ai și varianta online. Vezi acum etapele pe care trebuie să le parcurgi.

Super bet verificare bilet plasat in agenție in 4 pasi

Urmează pașii următori și vezi dacă te bucuri astăzi la pariuri sportive pentru biletul plasat într-una din cele peste 1.000 de sucursale Superbet România.

 1. Accesează website-ul Superbet și apoi meniul din partea stângă a paginii. Acolo vei găsi tabul VERIFICARE BILET.
 2. Introdu codul biletului de pariuri sau de loterii pe care l-ai jucat la agenția din proximitate;
 3. Cod verificare bilet Superbet se află și în partea de sus, cât și în partea de jos a tichetului printat la filiala Superbet România din apropiere. În partea de jos, îl vei regăsi chiar sub corul de bare aferent biletului tău de agenție.
 4. Poți plasa bilete alcătuite în aplicația mobilă și în agenții. La casierie sau la terminalul SuperTouch. Cu aplicația poți scana și codul de bare pentru a putea vedea statutul biletului. Ai multe opțiuni la această casă de pariuri.

Verificare Superbet online

Pentru cei care preferă mediul online, lucrurile sunt la fel de simple când ai un cont validat la acest super-bookmaker. Lângă butonul depunere, există iconița de username, pe care vei da click. Acolo vei vedea istoricul tău, adică unde are loc verificare Superbet bilet. Urmează să dai click pe Biletele Mele și să te lămurești exact cum stai cu pariurile într-o anumită perioadă de timp. Ai mai multe filtre pe care să le aplici.

Vei găsi aici pariurile aflate în desfășurare, câștigătoare, pierzătoare și la care ai dat cash-out sau au fost abandonate din varii motive. Vei putea să-ți calculezi bilanțul ultimelor zilei, săptămâni și chiar al lunii. Sperăm să fii mereu pe plus și pe verde. Ești mereu cu un pas în față cu verificare bilet Superbet cod. Ține cont și de faptul că perioada de valabilitate pentru ridicarea câștigurilor este de 30 de zile la Superbet. Ai timp berechet să-ți încasezi câștigurile în acest super-interval.

bilet superbet coduri

Diferente intre verificare bilet SUPERBET plasat ONLINE sau in Agentie

Indiferent dacă ai un cont online sau nu, cea mai simplă metodă de verificare bilet Superbet rămâne cea online. Hai să vedem ce ai de făcut pentru a-ți verifica biletul direct de pe platforma celor de la Superbet.

Ține cont de faptul că în această secțiune vei afla cum să-ți verifici biletul plasat la pariuri sportive. Pentru versiunea de desktop, accesează superbet.ro și mergi la secțiunea “Sport”. Ulterior, pe lângă oferta sportivă pe care o vei avea afișată, în dreapta sus, lângă zilele cu evenimentele săptămânii în curs, ai și căsuța destinată verificării biletului. Introduce Superbet verificare bilet cod și fie că acesta este decis, fie că nu, îți va apărea statusul în timp real al fiecărui eveniment în parte.

Dacă alegi să folosești telefonul pentru a accesa site-ul superbet.ro, lucrurile stau puțin diferit. Deschide meniul pe care-l ai în stânga și acolo ai o secțiune dedicată special verificării biletului. De acolo, procedura e aceeași, introduci codul și afli rezultatele imediat. Iată cât de simplu și la îndemâna oricui este tot procesul! 

Socotind că deții deja un cont online la Superbet, procedura  la superbet verificare bilet online se simplifică cu mult. De ce? În primul rând, balanța contului tău se actualizează automat atunci când un pariu este încheiat. E important de știut faptul că uneori poate dura câteva minute până ca rezultatul să fie afișat. În cazul în care biletul este câștigător, afli cel mai simplu. Imediat ce-ți vei accesa propriul cont, vei observa că banii au fost deja adăugați în balanță. Pe de altă parte, ai la dispoziție secțiunea “Biletele mele”. Acolo ai toate biletele tale finalizate, dar și pe cele ce sunt încă în așteptare. Pentru a afla rezultatele celor mai vechi bilete, apasă pe “Istoric” și caută biletul care te interesează.

Următoarea modalitate prin care poți verifica rezultatele evenimentelor pe care ai pariat este alegerea secțiunii de rezultate și rezultate live. Fiecare agenție online are o secțiune de live score, cu atât mai mult Superbet, deci, nu ezita să iei și această opțiune în considerare.

verificare bilet superbet

Verificare bilet la agenție Superbet 

Presupunem că nu ai un cont online sau nu folosești fie site-ul, fie aplicația, ci mai degrabă cochetezi cu agenția din cartier. Ai plasat biletul, s-au jucat evenimentele pe care ai pariat, ori toate, ori câteva și ești în trecere sau mergi în agenție pentru a juca din nou. De ce să nu-ți verifici și biletul anterior?! Da, superbet verificare bilet poate fi efectuată și în mediul offline. Rămâi aici și vei afla imediat cât de facil este să te bucuri de acest serviciu oferit de Superbet în toate agențiile stradale, fără excepție. 

Ce ai de făcut? Alege-ți agenția și varianta de verificare. Fie îi poți comunica agentului de la Superbet să efectueze verificarea prin introducerea codului unic al biletului sau cu ajutorul codului de bare, fie poți să faci singur asta cu ajutorul terminalelor. Procedura e similară! Ori introduci codul de pe bilet, ori apropii codul de bare și instant biletul, alături de rezultate îți vor fi afișate pe ecran. Simplu ca “bună ziua”!

Cum să-ți verifici bilet Superbet în aplicația de mobil 

În 2023 lucrurile s-au schimbat atât de drastic în privința tehnologiei încât aplicațiile pentru diferite servicii sunt tot mai râvnite de către utilizatori. Au fost concepute cu scopul de a diminua anumite probleme ale site-urilor, cât și pentru simplificarea pașilor pe care un utilizator trebuie să-i parcurgă pentru a face o acțiune. Așadar, pentru a intra în profunzimea subiectului, aplicația Superbet este fără doar și poate, ustensila pe care toți pariorii o așteptau pentru ca experiența din online să fie la înălțimea așteptărilor.

De la modul de pariere mult mai lejer, interfața superbă și până la modul de verificare bilet Superbet, totul a ajuns să fie foarte modern.

Aici am vrut să ajungem și fără să mai ezităm, îți vom explica cum efectuezi verificare bilet Superbet plasat. 

În primul rând, aplicația trebuie descărcată. Dacă folosești un dispozitiv cu sistem de operare Android, poți face asta din Magazin Play, iar utilizatorii de dispozitive ce funcționează cu iOS vor găsi aplicația Superbet în App Store. 

În al doilea rând, accesează aplicația și loghează-te în cont, dacă deții deja unul. În caz contrar, nu se schimbă nimic. Funcționalitățile sunt aceleași. Imediat ce aplicația a fost deschisă, îndreaptă-ți privirea în colțul din dreapta sus. Acolo poți vedea un mic cod de bare. Apasă pe el și verifică-ți biletul cu ajutorul Superbet bilet cod de bare. E cel mai probabil cea mai simplă variantă de verificare bilet Superbet, existentă în prezent. 

Tot din aplicație ai posibilitatea să faci aceleași mișcări pe care ți le-am menționat ceva mai devreme în secțiunea destinată verificării biletului pe site-ul superbet.ro. 

Verificare rezultate la casa de pariuri Superbet

La acest operator ai parte de tot procesul, de la A la Z, în materie de beturi interesante. Începi să-ți cauți meciurile, alcătuiești un bilet interesant, apoi în plasezi. La scurt timp după aceea, verificare bilete Superbet devine activitatea ta favorită. O poți face introducând codul, verificând secțiunea Meciurile Mele sau dacă te uiți cu atenție în secțiunea Rezultate. Aceasta din urmă poate fi accesată din meniul din partea de sus. Tabul este înconjurat de taburile Știri și Agenții. Asta ca să nu ai probleme în identificarea ei.

Meciurile sunt împărțite după liga din care fac parte. De asemenea, în partea dreaptă vei vedea și un calendar pentru a găsi un scor înregistrat cu mai mult timp în urmă. Nu l-ai găsit în altă parte, în descoperi la Superbet. De asemenea, rezultatele sunt organizate pe următoarele categorii: sport, live, loto, speciale, virtuale și agenții. 

Mai mult, nu doar verificare bilet Superbet fotbal e la dispoziția ta, ci ai tot tacămul pe multe alte discipline sportive. Avem tenis (cu rezultate din ATP; WTA, Challenger și chiar ITF, meciuri demonstrative), baschet, handbal, e-sports, etc.

Ce mai găsești la Superbet Pariuri Online

Trecem în revistă câteva dintre cele mai atractive promoții și features pe care le au deținătorii de conturi Superbet România. După ce ai trecut de verificare bilet Superbet, poți savura unul sau mai multe din următoarele lucruri:

 • Free Betul de 23 de lei din fiecare etapă a Superligii. Ai nevoie de doar un bilet de 22 lei plasat pe runda respectivă din campionatul românesc. FCSB, Farul, Rapid și CFR sunt la un click distanță.
 • Super Prono, unde te întreci la pronosticuri cu ceilalți super-jucători. 6 răspunsuri corecte îți pot aduce nu mai puțin de 10.000 de lei, în timp ce doar 5 rezultate te-ar putea îmbogăți cu 477 lei. Urmărește Super Prono și fii activ cu Superbet.
 • Supertouch este cel mai bun prieten al tău când vine vorba de agențiile de pariere stradale. Poți plasa bilete de pariuri, de loto internațional și de loterii virtuale, precum Lucky 6. De asemenea, la Supertouch poți să parcurgi și verificare bilet Super Bet. În plus, membrii clubului Superbet beneficiază de un cashback de 5% atunci când plasează beturi la Supertouch. Pur și simplu te vei îndrăgosti de acest terminal de betting.
 • Nu uita nici de celebra Supercota, cu care ai marjă 0% pe duelurile cele mai importante ale zilei. Se aplică doar biletelor prematch și doar marketurilor 1X2. Verifică bilet Superbet și pentru pariurile ce primesc Supercota.

Verificarea bilet SUPERBET la loteriile internaționale 

Așa cum ți-am promis mai sus, nici procedura de verificare bilet Superbet jucat la loto nu vrem să-ți scape.

Cei mai înrăiți jucători la loteriile internaționale știu deja că există o secțiune a meniului principal destinată loteriilor.

Totodată, la secțiunea “Rezultate” ai posibilitatea să verifici dacă ai câștigat la loto. Cum faci asta? Selectează ziua extragerii pe care ai pariat și rezultatele-ți vor fi afișate. Același proces poate fi aplicat pentru orice extragere din cadrul oricărei loterii.

Verifica bilet SUPERBET la jocuri virtuale 

Pe aceeași pagină de rezultate, mergi la secțiunea de virtuale. Acolo ai toate jocurile de acest tip. În cadrul fiecărui joc ai și arhiva rezultatelor, la fel ca la loto, tot pe zile.

Bineînțeles! Ultima, dar nu cea din urmă modalitate prin care-ți poți verifica biletul la Superbet este cu ajutorul serviciului de clienți.

Îmi pot verifica bilet la Superbet și prin serviciu de clienți?

În cazul în care utilizatorii întâmpină probleme cu verificare bilet, au posibilitatea de a apela la serviciul de asistență clienți. Poți alege să suni la ei sau să le scrii direct pe site, pe live chat.

Aceștia sunt pregătiți să te ajute inclusiv în problemele legate de verificare bilet Superbet.

Verificare bilet Superbet – Concluzii

E important să rămâi contectat cu pariurile sportive și înainte și după ce ai plasat biletul. Îți verifici istoricul sau scanezi biletul de pariuri sportive când parcurgi procesul de verificare Superbet bilet. Ți-am arătat cum stau lucrurile și pentru biletele de agenție, cât și pentru ccele online, pentru ca tu să iei mereu cele mai bune decizii. Nu uita nici de secțiunea live score și nici de transmisiile live, pe care le poți urmări. Asta când ai o sumă minimă în cont. Superbet poate funcționa ca un canal de sport cu foarte multe meciuri disponibile pentru tine. Mereu ești în priză cu handbal, fotbal, baschet sau volei. Mult succes la pariuri și la verificare cod Superbet.